ABOUT 

Tet Rozendal is schrijfster, zangeres en actrice. Al dansend vond ze haar weg in de podiumkunsten. Op haar zestiende werd ze Nederlands kampioen Jazz- ballet en dat opende deuren in de danswereld. Ze danste een aantal jaren in voorstellingen en shows en ontwikkelde haar talenten op het gebied van zang en acteren. Uiteindelijk wist ze deze drie disciplines te combineren waarmee ze unieke one woman shows ten tonele bracht. Met haar derde voorstelling over de mysterieuze vermeend spionne en danseres “ Mata Hari” bracht ze ook haar vierde talent voor het voetlicht; schrijven. Ze schreef het script en alle liedteksten.

Naast haar eigen producties speelde ze verschillende rollen in Theatervoorstellingen en TV series.

Van 2017 tot 2020 was Tet columnist voor het blad " Het Fries Journaal". 

In 2015 en 2016 was Tet radio columnist bij Omrop Fryslân. 

Ze schreef in 2017 het " Grut Frysk Diktee" 

In 2019 begeleide ze Gurbe Douwstra bij het creëren van zijn eerste solo muziektheater voorstelling. 

 

In haar werk is Tet altijd op zoek naar de bron van het leven en dat kan volgens haar niets anders dan de liefde zijn. In haar dagelijks leven probeert ze zelf zo dicht mogelijk bij die bron te blijven door middel van meditatie en lessen van spirituele leraren zoals Thich Naht Hanh, Pema Chödrön, Tara Brach en Eckhart Tolle. Ze doet aan Yoga en Qi gong. Ook de natuur is voor haar belangrijk, ze wandelt dan ook graag met haar hond Famke door het mooie Friese land. 

In december 2017 viel Tet op zeer ongelukkige wijze achterover op een glad paadje. Deze val op haar hoofd had verstrekkende gevolgen. Ze liep een zeer zware hersenschudding op waardoor ze tot niets meer in staat was. Met haar positiviteit, doorzettingsvermogen en haar liefdevolle

omgeving ging ze steeds kleine stapjes vooruit.

Ook hielpen en helpen de volgende behandelingen haar : Neurofeedback, Osteopathie, Chinese ( kruiden) geneeskunde, Shiatsu en Mindfulness. Ze blijft vooruit gaan in haar herstel en past zich zo goed mogelijk aan haar nieuwe situatie aan. Ze is zeer dankbaar dat haar creativiteit weer kan stromen en dat ze op een nieuwe en aangepaste manier toch weer kan werken aan projecten.


 

 

NACHTVLINDER

Tet's  One- Woman show. Intiem, inspirerend en intrigerend.

MATA HARI

Solo muziektheater over deze legendarische danseres en spionne.​

 

IT WÛNDER UT' E

WÂLDEN

Solo muziektheater over

mysterieuze wonderdokters.

TET ROZENDAL-

MARLENE DIETRICH

Liedjesprogramma over deze Diva.

De Brekbere Sirkel

Een swingend en schurend liefdesverhaal tsjokvol Amerikaanse rootsmuziek