ZANGLES EN COACHING

Iedereen kan zingen! De mens heeft stembanden en daar kunnen we mee schreeuwen, fluisteren, hard praten, zacht praten en heel veel dingen mee onder woorden brengen. Met die stembanden kan ook iedereen zingen. Sommige mensen hebben van nature een mooie zangstem en de meeste mensen heel gemiddeld. Hoe goed je kunt leren zingen heeft met veel aspecten te maken maar iedereen kan beter leren zingen.

Tet ontwikkelde haar eigen zangstem in de afgelopen 36 jaar want zo lang leeft ze en vond ze het ook al leuk om haar gedachten en verhalen onder woorden te brengen. En dat deed ze onder andere zingend. De afgelopen 15 jaar volgde ze zanglessen en trad ze heel veel op als zangeres. Ze zong in top 40 bands, een opera, musicals, muziektheater en in haar eigen one woman shows. Ze leerde daardoor ontzettend veel over de stem en hoe ze die het beste kan gebruiken. Ze kreeg les van Mirjam Mens, Ellen Bakker, Sjoukje Kooistra en lange tijd van Setske Mostaert. Ze werkte samen met geweldige collega's en ook daar leerde ze weer van. Ze zat niet verscholen in de kleedkamer als een ander zong ,nee ze stond in de coulissen om te kijken naar haar collega's om daar van te leren.

Naast haar werk als zangeres en actrice volgde ze de opleiding " Maatschappelijk werk en dienstverlening" omdat ze interesse had in de menselijke psychologie. Ze had een diep verlangen om mensen te helpen. Ze werkte naast haar werk als podiumkunstenaar vijf jaar als hulpverlener. Toen haar werk als podiumkunstenaar vleugels kreeg kon ze het niet langer combineren en wilde ze verder vliegen op het podium. Dat deed ze. Met veel succes en plezier. 

Het verlangen om mensen te helpen is altijd gebleven. Ze vind in zangles en coaching geven een prachtige combinatie van deze twee talenten. Tet luistert niet alleen naar je stem maar kijkt naar je hele aanwezigheid als mens. Ze is er namelijk van overtuigd dat de beste zangeressen niet persé alleen gezegend zijn met een mooie stem. Er is iets unieks in ieder mens en als dat vrij naar buiten kan komen dan luisteren we niet alleen naar een zangeres maar beleven we de hele persoon.

Afhankelijk van wat jij wilt en nodig hebt op dit moment begeleid Tet jou naar het bereiken van je doelen.

Dit kan puur gaan om je stem en het beter leren zingen maar daarnaast kan Tet je ook helpen bij de volgende aspecten:

- zenuwen voor optredens

- faalangst

- vastzitten in je carrière

- keuzes durven maken

- tekstinterpretatie

- het opzetten van je eigen projecten

- begeleiden bij het ontwikkelen van een voorstelling

- stemproblemen

- ontspannen leren zingen

- jezelf leren presenteren

- weten wat je uit wilt dragen

- vrijheid op de buhne

- grenzen verleggen

Misschien weet je al heel goed wat je nodig hebt en waar je aan wilt werken of we komen daar samen achter. 

Je bent welkom!

Ik geef les op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 18.00

Locatie: Rypsterdyk 18 in Menaam.

Tarief:

Volwassenen 45 min : € 47,50,- inclusief btw

Tot 18 jaar     45 min : € 30,- ( btw vrij)

  • w-facebook
  • Twitter Clean